Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
Анотація
Метою завдання дослідження є аналіз умов формування інформаційної
економіки України та її особливостей, наслідки відставання окремих галузей, факторів та суперечностей,
що сприяють і знищують можливості загального піднесення, підходів щодо оздоровлення економічної,
соціальної і правової інфраструктури, аналіз розвитку ЗЕД України і АПК за 2000-2011рр., як одного із
зазначених факторів активізації інноваційного розвитку
Опис
Теми
Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ
Цитування
Інноваційна складова як фактор підвищення конкурентоспроможності України і її АПК / В.І. Губенко // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 237. — С. 27-30. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.