Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Видавничий дім "Академперіодика" НАН України

Анотація

Обґрунтовано доцільність використання принципу дискретно-імпульсного введення енергії для спрямованого управління процесом утворення ліпідних наноструктур і промислового виробництва функціональних матеріалів з ними для зниження енерговитрат і підвищення продуктивності процесів. Наведено приклад використання ліпідних наноструктур для підвищення ефективності нового виду харчування спеціального дієтичного призначення.
Обоснована целесообразность использования принципа дискретно-импульсного введения энергии для направленного управления процессом образования липидных наноструктур и промышленного производства функциональных материалов с ними для снижения энергозатрат и повышения производительности процессов. Приведен пример использования липидных наноструктур для повышения эффективности нового вида питания специального диетического назначения.
The expediency of using the principle of discrete-pulse energy input in directional control of lipid nanostructures’ formation and industrial production of functional materials with them in order to reduce energy consumption and increase process productivity is grounded. The example of using lipid nanostructures for improving a new type of food for special dietary purpose is presented.

Опис

Теми

Наукові основи інноваційної діяльності

Цитування

Реалізація принципу дискретно-імпульсного введення енергії при створенні нанотехнологій для харчової промисловості / Л.Ю. Авдєєва // Наука та інновації. — 2016. — Т. 12, № 4. — С. 12-17. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced