Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі
Завантаження...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
Анотація
Описано досвід розробки і впровадження нових технологій та обладнання для виробництва широкого асортименту функціональних продуктів на основі сої – продуктів нового покоління, які мають високу харчову і біологічну цінність та органолептичні показники. Продукти рекомендовано для використання в лікарнях, лікувально-профілактичних закладах, шкільних та дошкільних учбових закладах.
Описан опыт разработки и внедрения новых технологий и оборудования для производства широкого ассортимента функциональных продуктов на основе сои – продуктов нового поколения, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность и органолептические показатели. Продукты рекомендованы к использованию в больницах, лечебно&профилактических учреждениях, в школьных и дошкольных учебных заведениях.
New technologies and facilities for production of wide range of functional soya&based products of high quality have been described. There are products of new generation which have high nutritive and biological value and organoleptic indices. The products are recommended for use in hospitals, preventive treatment clinics, schools and pre&school establishments.
Описан опыт разработки и внедрения новых технологий и оборудования для производства широкого ассортимента функциональных продуктов на основе сои – продуктов нового поколения, которые имеют высокую пищевую и биологическую ценность и органолептические показатели. Продукты рекомендованы к использованию в больницах, лечебно&профилактических учреждениях, в школьных и дошкольных учебных заведениях.
New technologies and facilities for production of wide range of functional soya&based products of high quality have been described. There are products of new generation which have high nutritive and biological value and organoleptic indices. The products are recommended for use in hospitals, preventive treatment clinics, schools and pre&school establishments.
Опис
Теми
Спільні інноваційні проекти
Цитування
Розробка та впровадження нових технологій виробництва вітчизняних функціональних продуктів на соєвій основі / А.А. Долінський, Н.О. Шаркова, Л.Ю. Авдєєва, О.В. П'янкова, Н.І. Надточій, Н.Є. Зайцева // Наука та інновації. — 2007. — Т. 3, № 2. — С. 48-50. — Бібліогр.: 5 назв. — укp.