Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст.
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК
Анотація
Стаття присвячена розвитку матеріально-технічної бази та сировинному забезпеченню кондитерської промисловості в ХІХ столітті, як класичної галузі вторинної переробки. Також розглядаються окремі аспекти роботи борошномельної та цукрової промисловості, імпорт і експорт устаткування.
Article is devoted to the different issues of raw material supply of the confectionery industry in the 19th century as a classical recycling industry. It also discusses some aspects of the flour milling and sugar industry, import and export of equipment.
Статья посвящена развитию материально-технической базы и сырьевому обеспечению кондитерской промышленности в ХІХ веке, как классической отрасли вторичной переработки. Также рассматриваются отдельные аспекты работы мукомольной и сахарной промышленности, импорт и экспорт оборудования.
Article is devoted to the different issues of raw material supply of the confectionery industry in the 19th century as a classical recycling industry. It also discusses some aspects of the flour milling and sugar industry, import and export of equipment.
Статья посвящена развитию материально-технической базы и сырьевому обеспечению кондитерской промышленности в ХІХ веке, как классической отрасли вторичной переработки. Также рассматриваются отдельные аспекты работы мукомольной и сахарной промышленности, импорт и экспорт оборудования.
Опис
Теми
Історія галузей та підприємств
Цитування
Деякі аспекти сировинної бази української кондитерської промисловості в XIX ст. / О.О. Коцюбанська // Питання історії науки і техніки. — 2017. — № 4. — С. 14-20. — Бібліогр.: 11 назв. — укр.