Влияние источника углерода в среде культивирования на продукцию экзополисахаридов Lactobacillus sp.
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Анотація
Изучено влияние повышенного содержания сахарозы и лактозы в среде
культивирования на продукцию экзополисахаридов бактериями Lactobacillus sp.,
отобранными для включения в состав препарата пробиотического действия для
сельскохозяйственных животных.
Вивчений вплив підвищеного вмісту сахарози і лактози в середовищі культивування на продукцію екзополісахарідов бактеріями Lactobacillus sp., відібраними для включення до складу препарату пробіотічеського дії для сільськогосподарських тварин.
Effect of increased level of sucrose and lactose in the culture medium on production of exopolysaccharides by selected for probiotic preparations Lactobacillus sp. was studied.
Вивчений вплив підвищеного вмісту сахарози і лактози в середовищі культивування на продукцію екзополісахарідов бактеріями Lactobacillus sp., відібраними для включення до складу препарату пробіотічеського дії для сільськогосподарських тварин.
Effect of increased level of sucrose and lactose in the culture medium on production of exopolysaccharides by selected for probiotic preparations Lactobacillus sp. was studied.
Опис
Теми
Біотехнології в медицині і сільському господарстві
Цитування
Влияние источника углерода в среде культивирования на продукцию экзополисахаридов Lactobacillus sp. / В.В. Денисенко, И.А. Найденко // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 295-298. — Бібліогр.: 10 назв. — рос.