Биотехнологические приемы получения безлактозного зернового продукта

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Інститут молекулярної біології і генетики НАН України

Анотація

Разработаны биотехнологические основы производства безлактозного зернового продукта путем ферментативного гидролиза шелушенного зерна ячменя, высева и культивирования заквасок Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus.
Розроблено біотехнологічні основи виробництва безлактозного зернового продукту шляхом ферментативного гідролізу лущеного зерня ячменю, висіву і культивування заквасок Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus.
They had been elaborating the biotecynology basis of processing of a lactose’s free grain product by fermentative hydrolysis of grain and cultivating of Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus.

Опис

Теми

Біотехнології в медицині і сільському господарстві

Цитування

Биотехнологические приемы получения безлактозного зернового продукта / А.В. Егорова // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 302-304. — Бібліогр.: 4 назв. — рос.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced