Процесс переваривания пищи у клещей-фитосейид Phytoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni и A. reductus (Gamasoidea, Phytoseiidae)

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Інститут зоології ім. І.І. Шмальгаузена НАН України

Анотація

It is determined that food composition in Phythoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni and A. reductus affected the ratio and activity of digestive enzymes, pH-optima of their action and the phytolitic index. As these mites should digest the vegetative con­tent from guts of their victim, the mentioned indices characterize them as optional car­nivores with additional vegetative nutrition.

Опис

Теми

Краткие сообщения

Цитування

Процесс переваривания пищи у клещей-фитосейид Phytoseiulus persimilis, Amblyseius andersoni и A. reductus (Gamasoidea, Phytoseiidae) / И.С. Старовир, В.В. Барабанова // Вестник зоологии. — 1981. — Т. 15, № 1. — С. 77-79. — Бібліогр.: 6 назв. — рос.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced