Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України
Анотація
В статті визначені недоліки стратегічного планування на харчових підприємствах. Досліджені негативні і позитивні фактори стратегічного розвитку пивоварних підприємств. Визначені напрями адаптації вітчизняних підприємств до сучасних умов.
The lacks of food enterprises strategic planning are determined in the article. The negative and positive factors of breweries’ strategic development are investigated. The directions of domestic enterprises’ adaptation to the modern terms are determined.
The lacks of food enterprises strategic planning are determined in the article. The negative and positive factors of breweries’ strategic development are investigated. The directions of domestic enterprises’ adaptation to the modern terms are determined.
Опис
Теми
Теоретичні та практичні аспекти менеджменту
Цитування
Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах / І.М. Агеєва, М.Д. Мілєва // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 1. — С. 20-23. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.