Кухня в православних монастирях світу (рец.: Mańko M. Kuchnia klasztorów prawosławnych. – Kraków, 2008.)

Завантаження...
Ескіз

Дата

Автори

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України

Анотація

Рецензія на книгу: Mańko M. Kuchnia klasztorów prawosławnych. – Kraków, 2008. Представлені в книзі рецепти не лише ознайомлять нас із монастирською культурою харчування, але й уможливлять долучитися до шедеврів національних кухонь країн, у яких розташовані монастирі, а отже, репрезентують культуру народного харчування в її історичній тяглости: від часів раннього середньовіччя до наших днів.

Опис

Теми

Хроніка. Рецензії

Цитування

Кухня в православних монастирях світу (рец.: Mańko M. Kuchnia klasztorów prawosławnych. – Kraków, 2008.) / Л. Артюх // Народна творчість та етнологія. — 2016. — № 1. — С. 110-112. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced