Традиції народного харчування гуцулів Верховинського району Івано-Франківської області
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України
Анотація
У статті розглянуто систему традиційного харчування гуцулів у контексті життєзабезпечення етносу. Проаналізовано вплив міжкультурних та глобалізаційних чинників у системі сучасного харчування населення (за матеріалами польових досліджень Верховини).
The article considers a system of the Hutsul traditional nourishment in the context of ethnic life sustenance. There has been analyzed impact of cross-cultural and globalization factors on the population’s modern nourishment system (after the materials of Verkhovyna field research).
The article considers a system of the Hutsul traditional nourishment in the context of ethnic life sustenance. There has been analyzed impact of cross-cultural and globalization factors on the population’s modern nourishment system (after the materials of Verkhovyna field research).
Опис
Теми
Локальні особливості традиційної матеріальної культури
Цитування
Традиції народного харчування гуцулів Верховинського району Івано-Франківської області / Т. Величко // Народна творчість та етнологія. — 2013. — № 6. — С. 49–56. — Бібліогр.: 20 назв. — укр.