Традиції народного харчування гуцулів Верховинського району Івано-Франківської області

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України

Анотація

У статті розглянуто систему традиційного харчування гуцулів у контексті життєзабезпечення етносу. Проаналізовано вплив міжкультурних та глобалізаційних чинників у системі сучасного харчування населення (за матеріалами польових досліджень Верховини).
The article considers a system of the Hutsul traditional nourishment in the context of ethnic life sustenance. There has been analyzed impact of cross-cultural and globalization factors on the population’s modern nourishment system (after the materials of Verkhovyna field research)​.

Опис

Теми

Локальні особливості традиційної матеріальної культури

Цитування

Традиції народного харчування гуцулів Верховинського району Івано-Франківської області / Т. Величко // Народна творчість та етнологія. — 2013. — № 6. — С. 49–56. — Бібліогр.: 20 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced