Страви рослинного походження (зернові й картопля) у структурі харчування білоруського етносу ХІХ – початку ХХ століття

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України

Анотація

Іn the article on the basis of ethnographical materials of the XIXth – beginning of the XXth century and materials of field ethnographical researches are examined in detail the dishes of plant origin in the structure of the nourishment of Byelorussian nation.
У артыкуле на аснове этнаграфічных матэрыялаў 19 – пачатку 20 ст. і матэрыялаў палявых этнаграфічных дяследаваняў подрабязна разгледжаны стравы расліннага паходжання ў структуры харчавання белорускага этнасу.

Опис

Теми

Етнос і культура, соціальне життя

Цитування

Страви рослинного походження (зернові й картопля) у структурі харчування білоруського етносу ХІХ – початку ХХ століття / Т. Новогродський // Народна творчість та етнографія. — 2009. — № 6. — С. 60-66. — Бібліогр.: 20 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced