Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій і систем НАН та МОН України

Анотація

Розглянуті питання формування комп'ютерних баз даних, необхідних для вирішення оптимізаційних задач організації технологічного процесу в спеціалізованих закладах громадського харчування за наявності обмежень.
The article discusses the formation of computer databases required for solving optimization problems of technological process organization in the specialized catering establishments in the presence of constraints.

Опис

Теми

Цитування

Інформаційні технології технологічної та планово-економічної підготовки кулінарного виробництва / А.І. Сизов // Екон.-мат. моделювання соц.-екон. систем: Зб. наук. пр. — К.: МННЦІТС НАН та МОН України, 2010. — Вип. 15. — С. 348-356. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced