Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Кримський науковий центр НАН України і МОН України

Анотація

Метою статті є дослідження механізму забезпечення товаровиробників харчових продуктів матеріально-технічними ресурсами, визначення основних його складових, що беруть участь в інституційному регулюванні.

Опис

Теми

Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

Цитування

Проектування механізму забезпечення харчової промисловості ресурсами як фактор інституційного регулювання / О.В. Майборода // Культура народов Причерноморья. — 2011. — № 205. — С. 248-251. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced