Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Кримський науковий центр НАН України і МОН України

Анотація

Метою цієї статті є розробка організаційно-економічної моделі управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників ринку м'ясопродуктів регіону.

Опис

Теми

Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

Цитування

Управління конкурентними перевагами ресурсного потенціалу учасників регіонального ринку м'ясопродуктів / О.М. Первухіна // Культура народов Причерноморья. — 2012. — № 220. — С. 7-10. — Бібліогр.: 7 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced