Вплив температурних стресів на кількісні та якісні характеристики білків ріпаку Brassica napus var. oleifera
Завантаження...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Iнститут фізіології рослин і генетики НАН України
Анотація
Досліджено кількісні та якісні зміни, які відбувалися з розчинними білками проростків двох контрастних за стійкістю сортів ріпаку Brassica napus var. oleifera після дії короткотривалих температурних стресів.
Исследованы количественные и качественные изменения, происходящие с растворимыми белками проростков двух контрастных по устойчивости сортов рапса Brassica napus var. oleifera после действия кратковременных температурных стрессов.
The character of qualitative and quantitative changes in soluble proteins of two Brassica napus var. oleifera varieties seedlings under moderate heat (2 h. +40 °C) and cold (2 h. +2 °C) stresses was analyzed.
Исследованы количественные и качественные изменения, происходящие с растворимыми белками проростков двух контрастных по устойчивости сортов рапса Brassica napus var. oleifera после действия кратковременных температурных стрессов.
The character of qualitative and quantitative changes in soluble proteins of two Brassica napus var. oleifera varieties seedlings under moderate heat (2 h. +40 °C) and cold (2 h. +2 °C) stresses was analyzed.
Опис
Теми
Цитування
Вплив температурних стресів на кількісні та якісні характеристики білків ріпаку Brassica napus var. oleifera / І.В. Косаківська, Д.А. Блюма, А.Ю. Устінова, К. Деміревська // Физиология и биохимия культурных растений. — 2011. — Т. 43, № 6. — С. 492-497. — Бібліогр.: 21 назв. — укр.