Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України

Анотація

У статті показана структура системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств, що включає функції, методи, принципи та елементи. Дана структура може служити основою для формування системи управління конкурентоспроможністю товарів і підприємств.
In the article the structure of control system is shown by the competitiveness of commodities and enterprises, including functions, methods, principles and elements. This structure can serve as basis for forming of control system by the competitiveness of commodities and enterprises.

Опис

Теми

Цитування

Структура системы управления конкурентоспособностью предпритий по производству мороженого / А.Н. Огорь // Економічні інновації: Зб. наук. пр. — Одеса: ІПРЕЕД НАН України, 2013. — Вип. 54. — С. 206-215. — Бібліогр.: 14 назв. — рос.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced