Культура харчування еліти українського суспільства ХVІІ–ХІХ століть: типологія форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК
Анотація
Мета статті – шляхом реконструкції окремих подій та зведення існуючої архівно-літературної і натурної джерельної бази пролити світло на
період розвитку тонкої кераміки України ХVІІ–ХІХ ст. у розрізі типології
форм для напоїв, що дозволить здійснити фахову систематизацію знань
про тонку кераміку України «золотої доби» і стане в нагоді музейникам
України.
Опис
Теми
Дослідження пам’яток археології козацької доби
Цитування
Культура харчування еліти українського суспільства ХVІІ–ХІХ століть: типологія форм фарфоро-фаянсових виробів для напоїв / О. Школьна // Нові дослідження пам’яток козацької доби в Україні: Зб. наук. ст. — 2013. — Вип. 22, ч. 1. — С. 146-155. — Бібліогр.: 18 назв. — укр.