Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури

Анотація

Освещено значение сахара для человеческого организма, история его извлечения из различных сахароносов. Рассмотрен исторический путь распространения сахарного тростника как первой промышленной сахарной культуры и сахарной свеклы – альтернативного сахароноса стран с умеренным климатом.
The meaning of sugar for a human body, history of its extraction from various sugar plants are considered. The historical way of distribution of a sugar cane as first industrial sugar culture and sugar beet is considered? An alternative sugar plant of the countries with a temperate climate.

Опис

Теми

Історія галузей та підприємств

Цитування

Цукор і бурякоцукрове виробництво: історія виникнення і становлення / С.В. Філоненко // Питання історії науки і техніки. — 2008. — № 1. — С. 13-21. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced