Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Кримський науковий центр НАН України і МОН України
Анотація
Розглянуто питання розвитку інноваційної діяльності м’ясопереробних підприємств.
Проведено дослідження важливих проблем інноваційної діяльності та запропоновано шляхи її
активізації, що дасть змогу значно підвищити рівень інноваційної активності даних підприємств.
Рассмотрены вопросы развития инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий. Проведены исследования важных проблем инновационной деятельности и предложены пути ее активизации, что позволит значительно повысить уровень инновационной активности данных предприятий.
The question of innovation meat processing plants. Past studies of important problems of innovation and the ways of its activation, which will significantly increase the level of innovation activity of the enterprises.
Рассмотрены вопросы развития инновационной деятельности мясоперерабатывающих предприятий. Проведены исследования важных проблем инновационной деятельности и предложены пути ее активизации, что позволит значительно повысить уровень инновационной активности данных предприятий.
The question of innovation meat processing plants. Past studies of important problems of innovation and the ways of its activation, which will significantly increase the level of innovation activity of the enterprises.
Опис
Теми
Точка зрения
Цитування
Розвиток інноваційної діяльності підприємств м’ясопереробної галузі / В.В. Лагодієнко, В.М. Орел // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 273. — С. 223-225. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.