Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Кримський науковий центр НАН України і МОН України

Анотація

У статті розкрито поняття «конкурентоспроможність», приведено параметри конкурентоспроможності: технічні, економічні, нормативні. Розглянуто конкурентоспроможність у двох аспектах - фірми і товару. Перелічено фактори, які використовуються для характеристики конкурентів. Схематично представлено основні фактори конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу.
В статье раскрыто понятие «конкурентоспособность», приведены параметры конкурентоспособности: технические, экономические, нормативные. Рассмотрена конкурентоспособность в двух аспектах - фирмы и товара. Перечислены факторы, которые используются для характеристики конкурентов. Схематически представлены основные факторы конкурентоспособности предприятий рыбохозяйственного комплекса.
The article deals with the concept of "competitiveness", given the competitiveness parameters: technical, economic and regulatory. The competitiveness in two aspects - the company and the product. Lists the factors used to characterize the competition. Schematically represented the main factors of competitiveness of enterprises fishery complex.

Опис

Теми

Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

Цитування

Аналіз конкурентних позицій і потенціалу підвищення конкурентоспроможності підприємств рибогосподарського комплексу / К.С. Колеснікова // Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 278, Т. 2. — С. 7-11. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced