Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Кримський науковий центр НАН України і МОН України

Анотація

У статті розглянуто науково-методичні аспекти корпоративного управління ризиками в харчових компаніях. Розроблено класифікацію корпоративних ризиків по видам й ознакам. Запропоновано концепцію побудови корпоративної стратегії управління ризиками в великих харчових компаніях.
В статье рассмотрены научно-методические аспекты корпоративного управления рисками в пищевых компаниях. Разработана классификация корпоративных рисков по видам и признакам. Предложена концепция построения корпоративной стратегии управления рисками в крупных пищевых компаниях.
The article considers methodological aspects of corporate risk management in food companies. The classification of corporate risks and characteristics. The concept of building a corporate risk management strategy in the large food companies.

Опис

Теми

Проблемы материальной культуры – ЭКОНОМИЧЕСКИЕ НАУКИ

Цитування

Концепція побудови корпоративної стратегії управління ризиками на підприємствах харчової промисловості / М.А. Волков// Культура народов Причерноморья. — 2014. — № 274. — С. 144-148. — Бібліогр.: 4 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced