Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Видавничий дім "Академперіодика" НАН України

Анотація

Досліджено основні реологічні характеристики суспензій зародків пшениці для формування і стабілізації структури морозива з комбінованим складом сировини. Доведено технологічну ефективність застосованого зернового компонента порівняно з пшеничним борошном як класичним стабілізатором рослинного походження.
Исследованы основные реологические характеристики суспензий зародышей пшеницы для формирования и стабилизации структуры мороженого с комбинированным составом сырья. Подтверждена технологическая эффективность применяемого зернового компонента по сравнению с пшеничной мукой как классическим стабилизатором растительного происхождения.
The basic rheological characteristics of wheat germ suspensions for the formation and stabilization of ice cream structure with a combined raw material composition are studied. Technological effectiveness of the grain component compared with wheat flour as a classical plant stabilizer is proven.

Опис

Теми

Наукові основи інноваційної діяльності

Цитування

Дослідження окремих реологічних характеристик гідратованих зародків пшениці як стабілізаторів структури морозива / Г.Є. Поліщук, В.В. Мартич, О.В. Грабовська, Є.І. Ковалевська // Наука та інновації. — 2012. — Т. 8, № 4. — С. 45-50. — Бібліогр.: 8 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced