Перспективы переработки зерна амаранта на крахмал
Loading...
Date
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Abstract
Зерна крахмала амаранта очень маленькие, поэтому получение крахмала из
семян амаранта возможно при скорости вращения центрифуги 4000 об/мин в течении 8 мин и восьмикратной промывки. Потенциальная область использования —
в качестве загустителя и структурообразователя в пищевых продуктах, таких как
соусы, приправы, кетчупы, майонезы.
The grains of amaranths starch are very small, because that the process of starch izolation require high speed — 4000 rhm, during 8 min and eightfold flushing of water. The range of application of amaranth starth — stabilizer and gel-forming in food products, such as sauces, dressings, ketchups and mayonnaises.
The grains of amaranths starch are very small, because that the process of starch izolation require high speed — 4000 rhm, during 8 min and eightfold flushing of water. The range of application of amaranth starth — stabilizer and gel-forming in food products, such as sauces, dressings, ketchups and mayonnaises.
Description
Keywords
Прикладна генетика і селекція
Citation
Перспективы переработки зерна амаранта
на крахмал / Е.И. Алексеева // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2010. — Т. 8. — С. 294-298. — рос.