Биотехнологические приемы получения безлактозного зернового продукта
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Інститут молекулярної біології і генетики НАН України
Анотація
Разработаны биотехнологические основы производства безлактозного зернового
продукта путем ферментативного гидролиза шелушенного зерна ячменя, высева и
культивирования заквасок Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus.
Розроблено біотехнологічні основи виробництва безлактозного зернового продукту шляхом ферментативного гідролізу лущеного зерня ячменю, висіву і культивування заквасок Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus.
They had been elaborating the biotecynology basis of processing of a lactose’s free grain product by fermentative hydrolysis of grain and cultivating of Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus.
Розроблено біотехнологічні основи виробництва безлактозного зернового продукту шляхом ферментативного гідролізу лущеного зерня ячменю, висіву і культивування заквасок Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus.
They had been elaborating the biotecynology basis of processing of a lactose’s free grain product by fermentative hydrolysis of grain and cultivating of Bifidum adolescentis и Lactobacillus acidophilus.
Опис
Теми
Біотехнології в медицині і сільському господарстві
Цитування
Биотехнологические приемы получения безлактозного зернового продукта / А.В. Егорова // Фактори експериментальної еволюції організмів: Зб. наук. пр. — 2008. — Т. 5. — С. 302-304. — Бібліогр.: 4 назв. — рос.