Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Інститут проблем ринку та економіко-екологічних досліджень НАН України

Анотація

Розглянуто особливості формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва.
The specificities of formation and operation of integrated unions in the oil-fat industry of Ukraine are reviewed. It is proved that the significant competitive advantages in the branch have companies with vertically integrated production structure.

Опис

Теми

Сучасні проблеми економіки підприємств

Цитування

Формування та функціонування інтегрованих об’єднань в олійно-жировій галузі України / Н.С. Скопенко, І.В. Тюха // Економіка харчової промисловості. — 2010. — № 3. — С. 5-13. — Бібліогр.: 23 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced