Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis B3 та перспективи їх застосування у тваринництві

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Інститут мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України

Анотація

Вивчено культурально-морфологічні та фізіолого-біохімічні властивості штамів мікроорганізмів Bacillus subtilis В3 і Lactobacillus plantarum L5, які можуть бути використані як основа препаратів для підвищення продуктивності тварин та консервування кормів.
Изучены культурально-морфологические и физиолого-биохимические свойства микроорганизмов Bacillus subtilis В3 и Lactobacillus plantarum L5, которые могут быть использованы как основа препаратов для повышения продуктивности животных и консервирования кормов.
Cultural-morphological and physiology-biochemical properties of microorganisms Bacillus subtilis В3 and Lactobacillus plantarum L5 which can be used as a basis of preparations for increase of animal productivity and forages conservation were studied.

Опис

Теми

Загальна і ґрунтова мікробіологія

Цитування

Властивості штамів мікроорганізмів Lactobacillus plantarum L5 і Bacillus subtilis B3 та перспективи їх застосування у тваринництві / В.І. Сорока, Л.В. Божок, С.В. Дерев’янко, Г.М. Дяченко, О.І. Прокопенко, В.О. Агеєв // Сільськогосподарська мікробіологія:: Міжвід. темат. наук. зб. — Чернігів, 2009. — Вип. 10. — С. 124-132. — Бібліогр.: 25 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced