Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах

Завантаження...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Інститут регіональних досліджень НАН України

Анотація

Розглядаються основні тенденції розвитку харчової промисловості Житомирської області за останні роки, визначені основні проблеми та перспективні напрямки розвитку галузі.
Рассматриваются главные тенденции развития пищевой промышленности Житомирской области за последние годы, определены основные проблемы и перспективные направления развития отрасли.
Main tendencies of development of the food-processing industry of Zhytomyr area for the latest years are considered, the basic problems and perspective trends of development of the branch have been determined.

Опис

Теми

Наукові повідомлення

Цитування

Основні тенденції та проблеми розвитку підприємств харчової промисловості Житомирської області в нових економічних умовах / Г.М. Тарасюк // Регіон. економіка. — 2008. — № 4. — С. 193-199. — Бібліогр.: 5 назв. — укр.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced