Сільськогосподарська мікробіологія, 2007, вип. 6
Постійний URI цієї колекціїhttps://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/18789
ЗМIСТ
ГРУНТОВА МІКРОБІОЛОГІЯ-
Надкернична О.В.
Функціонування асоціативної системи діазотрофи-озиме жито залежно від сортових особливостей рослин
Кругова О.Д., Мандровська Н.М.
Нодуляційна конкурентна здатність Tn5–мутантів Rhizobium leguminosarum bv. viciae
Волкогон В.В., Бакун О.I., Волкогон К.I., Штанько Н.П., Дульнєв П.Г.
Вплив триману-1 на процес асоціативної азотфіксації та розвиток азотфіксувальних бактерій у кореневій зоні ячменю
Василюк В.М., Маменко П.М., Береговенко С.К.
Дослідження симбіотичних властивостей Tn5-мутантів бульбочкових бактерій сої
Малиновська І.М.
Динаміка формування мікробіоценозу ризосфери рослин сої, бактеризованих азотфіксувальними і фосфатмобілізувальними мікроорганізмами
Дідович С.В.
Оптимізація азотного і фосфорного живлення нуту
Пищур І.М., Волкогон К.І., Косенко Л.В.
Ефективність мікрогуміну за сумісної обробки насіння ярого ячменю з раксилом
Крутило Д.В.
Вивчення мікрофлори насіння сої як одного з ймовірних факторів розповсюдження Bradyrhizobium japonicum
Гончар Ю.О.
Скринінг діазотрофів, що здатні утворювати ефективні асоціації з рослинами пшениці
Борулько Р.О.
Агроекологічні аспекти використання мікробного препарату биограну для кукурудзи
Воробей В.С., Ковалевська Т.М., Рахметов Д.Б.
Вплив штамів Rhizobium galegae на розвиток рослин козлятника лікарського першого та другого років вирощування
Жеребор Т.А., Козар С.Ф., Усманова Т.О.
Вплив лектину картоплі на ростову активність діазотрофів
Халеп Ю.М., Веремейчик Н.М., Горбань В.П., Крутило Д.В.
Економічне обґрунтування доцільності застосування біопрепаратів при вирощуванні бобових культур
-
Андреева Н.А., Сергиевская М.О., Патыка В.Ф.
Клинические показатели крови дельфинов-афалин при бактериемии
Дяченко Г.М., Кравченко Н.О., Головач О.В., Дмитрук О.М.
Ефективний бактеріальний засіб “Антимишин” для захисту врожаю від мишоподібних гризунів
-
Демчук І.В., Зарицький М.М.
Ефективність оздоровлення сортів картоплі біотехнологічними методами