Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності
Завантаження...
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
Анотація
Описано сучасний стан технологій соусів емульсійного типу з використанням сировини рослинного походження.
Науково обґрунтовано та теоретично підтверджено технологію соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. Розроблено принципову функціональну схему технологічного процесу виробництва інноваційного продукту.
Описано современное состояние технологий соусов эмульсионного типа с использованием сырья растительного происхождения. Научно обоснована и теоретически подтверждена технология соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности. Разработана принципиальная функциональная схема технологического процесса производства инновационного продукта.
Indicated the current state of technology sauces emulsion type using raw materials of vegetable origin. Scientifically substantiated and confirmed theoretically technology sauces emulsion type of high nutritional value. Have developed a functional diagram of the production process of an innovative product.
Описано современное состояние технологий соусов эмульсионного типа с использованием сырья растительного происхождения. Научно обоснована и теоретически подтверждена технология соусов эмульсионного типа повышенной пищевой ценности. Разработана принципиальная функциональная схема технологического процесса производства инновационного продукта.
Indicated the current state of technology sauces emulsion type using raw materials of vegetable origin. Scientifically substantiated and confirmed theoretically technology sauces emulsion type of high nutritional value. Have developed a functional diagram of the production process of an innovative product.
Опис
Теми
Наукові основи інноваційної діяльності
Цитування
Технологія соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності / Г.М. Лявинець, А.В. Гавриш, О.В. Нєміріч, Л.Ю. Арсеньєва // Наука та інновації. — 2013. — Т. 9, № 6. — С. 15-19. — Бібліогр.: 10 назв. — укр.