Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку
Завантаження...
Дата
Автори
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України
Анотація
Традиції народного харчування, здобутки національної кухні, на думку дослідників, є важливим етноідентифікаційним маркером українців. У статті висвітлюють результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів Вінницької та Житомирської областей. Для вивчення його конкурентної здатності, перспектив розвитку та підтримки виробників традиційних продуктів в Україні на початку травня 2015 року було здійснено одноденні виїзди в окремі райони цих областей.
Опис
Теми
З експедиційних досліджень
Цитування
Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнологія. — 2015. — № 5. — С. 96-103. — укр.