Економіка харчової промисловості, 2010, № 1
Постійний URI цієї колекціїhttps://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/19448
ЗМІСТ
СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВ-
Лайко О.І, Лисюк В.М., Резнік І.В.
Посткризове регулювання фінансового стану підприємств харчової промисловості України
-
Крюкова І.О.
Сучасний стан розвитку харчової промисловості Одеської області
Антонюк П.О., Лисюк В.М., Антонюк О.П.
Продовольчі ринки України: оцінка стану та перспективи розвитку (на прикладі ринків цукру та рослинної олії)
-
Агеєва І.М., Мілєва М.Д.
Дослідження процесів стратегічного планування на харчових підприємствах
Тарасова О.В., Левицька О.В.
Сучасні концепції управління якістю продукції
Харківський Д.Ф., Тимченко Є.О.
Результативність процесу управління персоналом організації
Шевченко З.І., Седікова І.О.
Підвищення організаційної стійкості підприємств зернопереробної галузі
-
Маркова Т.Д., Іванченков В.С.
Автоматизація фінансово-розрахункових операцій як чинник прискорення процесу господарської діяльності підприємств
-
Осипов В.Н., Суружий А., Солоид А.
Економическая целесообразность утилизации вторичных продуктов виноделия